Zwangerschap Prijzen

Zwangerschap

€175,-

–        Sessie van 60-90 min voor 1 persoon
–        Fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.
–        25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)
–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden
–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

De start van jouw gezinnetje of misschien krijgt je dochtertje er een broertje of zusje bij, een nieuw leven in groter groeiende buik, lang verwacht of een cadeautje, alles start bij de zwangerschap. Hoe vaak zul je dit meemaken? Misschien 1 of 2 keer maar zelden meer dan 3 of 4 keer in je leven tenzij je een heel groot gezin wilt stichten natuurlijk. Je kunt je zwangerschap in delen vast laten leggen wellicht zelfs elke maand of gewoon 1 keer tussen de 32-38 weken. Deze zwangerschap draait om jou en om het groeiende wondertje wat je liefdevol met je mee draagt.

De sessie duurt 60-90 minuten we nemen ruim de tijd om de locatie goed te benutten en kunnen daardoor meer leuke en creatieve dingen doen.

Broertjes, zusjes, of partners etc. kunnen toegevoegd worden aan de fotosessie voor 10 euro p.p.
Dan maken we ook wat foto’s van de kids los of liefkozend met de buik, en natuurlijk nog een gezinsfoto voordat de nieuwste aanwinst er is. Maar bij deze fotosessie ligt de focus voornamelijk op je buik.

Extra personen bijboeken (max 4 pers.)  

Broertjes, zusjes, mama’s of papa’s etc. kunnen toegevoegd worden aan de fotosessie voor 10 euro p.p.
Dan maken we ook wat foto’s los van de kids en de interactie met hun nieuwste broertje of zusje samen met je baby en een gezinsfoto maar bij deze fotosessie ligt de focus voornamelijk op jullie baby