Over Ons

Over Ons | Skydesigns Lifestyle Fotografie
Over ons. De dagelijkse dingen vastleggen op een mooie en bijzondere manier die herkenbaar zijn voor jullie en de mensen om jullie heen. Dat word heel vaak vergeten. Veel mensen gaan naar de studio om daar foto’s te laten maken onder het mom van  “omdat we dat niet zelf kunnen” terwijl het juist zo mooi is om echt mooie, sprekende foto’s te hebben op mooie plekken of juist in jullie directe omgeving.
 
Nieuwe herinneringen creëren zoals “weet je nog toen, op de Utrechtse heuvelrug, de hei stond net in bloei “ of  “Toen regende het pijpenstelen en konden we schuilen tussen de koeien op een boerderij, wat een gave foto’s werden dat? “ Maar deze herinneringen kunnen ook gewoon bij jullie thuis zijn, in het park, bos of juist een bijzondere locatie die bij jullie past. Herinneringen zoals “toen was Stijn z’n kamertje nog  blauw” of  “ Vroeger was dat een parkje waar jullie altijd speelde, nu staan er huizen” Ook dit zijn herinneringen die we ons zullen koesteren tot onze kinderen groot zijn en ze gaan trouwen of zelf kinderen krijgen.
 
Lifestyle fotografie is dus het fotograferen van echte momenten uit ons leven waarbij we nieuwe herinneringen maken of oude herinneringen nieuw leven in blazen. We maken gebruik van elementen uit het leven, jullie huis, gezin, activiteit, hobby of omgeving met slechts de zon als onze lichtbron.
 
Jonneke & Rose zijn twee fotografen die hun handen bijeen hebben geslagen en samen werken aan jullie dierbaarste herinneringen. De 1 fotografeert terwijl de ander juist het beeld bewerkt  en tot een mooi verhaal weet te plaatsen.
 
Samen brengen we jullie verhaal tot leven!