Newborn Prijzen

Newborn

 

€225,-

 –       Sessie van 90 min tot 3 uur voor 1 newbornbaby of tweeling newborn

–        Fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

–        25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)

–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden

–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

 

Jullie hebben net jullie eerste kindje mogen verwelkomen of misschien is dit wel jullie 3e en laatste lid van de familie? Newborns blijven altijd een cadeautje en je bent in de zevende hemel. Deze sessie staat echt in het teken van de eerste levensfase van jouw kleintje en kenmerkt zich vooral door de “slaapfoto’s”  ze zijn in deze fase nog herstellende van de bevalling en slapen daardoor nog veel,  hierdoor kunnen we ze nog in mooie poses positioneren. Bij een newborn sessie nemen we daarom tussen de anderhalf tot 3 uur de tijd om bij jullie in huis de juiste omstandigheden te creëren zodat ze lekker tijdens de sessie kunnen slapen in aandoenlijke poses.

De sessie duurt 90 min tot maximaal 3 uur. Tussendoor zal de kleine overnieuw in slaap moeten worden gebracht, gevoed of verschoond moeten worden waardoor we meer tijd nodig hebben voor het beste resultaat.

Leeftijd: tussen de 3 dagen en 21 dagen oud. Maar bij voorkeur zo vroeg als mogelijk.

Extra personen bijboeken (max 4 pers.)  
Broertjes, zusjes, mama’s of papa’s etc. kunnen toegevoegd worden aan de fotosessie voor 10 euro p.p.
Dan maken we ook wat foto’s los van de kids en de interactie met hun nieuwste broertje of zusje samen met je baby en een gezinsfoto maar bij deze fotosessie ligt de focus voornamelijk op jullie baby