Mini Sessie Prijzen

English version

Mini Sessie

 €99,-

–                30 min fotografie voor 1 persoon

–                Fotografie op een vaste locatie in Amsterdam, met keuze tussen stad of park

–                1 mooie foto naar keuze (digitaal bestand om zelf af te drukken of te vergroten)

–                mogelijkheid tot nabestellen van meer digitale foto’s


€198,-

–                30 min fotografie voor 2 persoon

–                Fotografie op een vaste locatie in Amsterdam, met keuze tussen stad of park

–                1 mooie foto naar keuze (digitaal bestand om zelf af te drukken of te vergroten)

–                mogelijkheid tot nabestellen van meer digitale foto’s

–                extra personen toevoegen  aan de fotosessie kan voor 10 euro p.p. (max 10 personen)

 

Ben jij altijd de gene die de foto’s maakt? of sta jij er zelf vaak niet op of juist half, dan is dit weer eens wat anders dan een selfie. Deze sessie bied jou een mooie herinnering aan bijvoorbeeld het dagje Amsterdam met je vriendinnen, samen met je partner omdat jullie weer een jaartje langer bij elkaar zijn, je kleine meid die de wereld gaat verkennen, je opgroeiende gezin , 3 generaties vrouwen of gewoon lekker voor jezelf omdat je iets te vieren hebt. Redenen in overvloed om jezelf of je gezin eens mooi vast te leggen voor later. De minisessie is de korte variant van een portretsessie. Tijdens deze sessie zullen we foto’s maken op 1 locatie in Amsterdam!

 

Fotosessie in de Stad
De fotosessie vind plaats in het centrum van Amsterdam. Daardoor krijg je een leuke gevarieerde fotoshoot in een stedelijke setting.  Je ziet echt dat de foto’s in Amsterdam gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de schattige portiekjes, grachtenbruggetjes en het imposante Rijksmuseum.

 

Fotosessie in het Park
De fotosessie vind plaats in het veelzijdige park van Amsterdam. Al genietend van de bomen, planten en bloemen die om je heen groeien krijgen de foto’s een natuurlijk karakter.

 

Hoe werkt het?
We spreken af op de desbetreffende locatie, waar we 30 min de tijd hebben om de foto’s te maken die jullie willen.
vervolgens krijgen jullie via de email een PDF link met alle gemaakte foto’s uit de sessie Hieruit kunnen jullie zelf de cadeaufoto uitkiezen en de eventuele nabestellingen.  Deze worden vervolgens bewerkt en via een download link ge-emailt. Voor de prijzen van de nabestellingen Klik hier.

 

Andere Lokatiee
Willen jullie toch graag foto’s maken op een andere locatie in Nederland bijvoorbeeld het strand, in de duinen, de Utrechtse heuvelrug of misschien wel bij jullie in de buurt dan kan dit tegen een vaste meerprijs van 25 euro binnen een straal van 20 minuten rijden vanaf onze fotostudio in Amsterdam 1059BZ. Alles daar buiten kan voor een vaste meerprijs van 50 euro met uitzondering van de wadden eilanden. Naast de vaste meerprijs rekenen we reiskosten a 0,25 ct per km vanaf 1059BZ en eventuele parkeerkosten op de locatie )

Geschikt voor : De sessie is geschikt voor alle leeftijden
Indien je een baby hebt en hem of haar “alleen” op de foto wilt dan is deze sessie geschikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig los kan zitten zonder hulp nodig te hebben. Kan je kindje dit nog niet dan kan het alleen als jullie als ouder mee op de foto gaan.

Extra personen bijboeken (max 10 pers.)  
Tijd delen met je vriendinnen, kindje(s),
alleen een vriendin of vriend of samen met je partner op de foto?
Dit kan voor: 10,- p.p (Vanaf 3 personen)

Nabestellen
Extra foto’s nabestellen? Klik hier voor de prijzen