Loveshoot Prijzen

Loveshoot

€200,-

–        Sessie van 2 uur voor 2 personen

–        Fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

–        25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)

–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden

–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

 

Verliefd, verloofd of getrouwd? Dit is jullie shoot ! alles draait om jullie liefde, Hoe gaaf is het om je vriendin tijdens de fotosessie ten huwelijk te vragen of misschien terug te gaan naar de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen. Zijn jullie al 10 jaar getrouwd? waarom zouden jullie niet terug gaan naar de plek waar jullie 10 jaar geleden tegen elkaar “ja ik wil” hebben gezegd. Of misschien gaan jullie nog trouwen en willen jullie vast foto’s maken voor jullie save-the-date kaartjes? Omdat deze loveshoot iets langer duurt dan normaal kunnen we daardoor zelfs indien gewenst op 2 verschillende locaties fotograferen. Dat leuke cafeetje in het centrum van Haarlem en daarna doorrijden naar het strand. Geen kleffe foto’s maar wel een tikkie meer romantiek dan bij een gewone fotosessie.

De sessie duurt 2 uur, we nemen ruim de tijd om de locaties te benutten, te experimenteren met het licht en leuke creatieve invalshoeken te creëren.

Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden en uitvoeringen en zolang jullie maar heel gelukkig zijn samen. Of het nou de eerste tienerliefde is of de liefde tussen opa & oma !

Nabestellen
Extra foto’s nabestellen? Klik hier voor de prijzen