Gezin Prijzen

Gezin

€200,-

–        Sessie van 60-90 min voor 3 tot 5 personen

–        fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

–        25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)

–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden

–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

 

Een gezin in de schoolboeken, of nog tussen de luiers of zelfs met volwassen kinderen? gezinsfoto’s zou je het liefst van elk jaar willen hebben. Jouw gezin. Je kinderen zien opgroeien, opbloeien en volwassen worden. Elk jaar is weer een jaar en elk jaar zijn ze weer anders, zeker als ze klein zijn maar ook als ze groter worden, ze kleden zich anders gaan hun oudere broer voorbij in lengte, hebben ineens vriendjes of vriendinnetjes en prompt een andere haarkleur. Het is nooit te vroeg om te beginnen met gezinsfoto’s, want ook als je kinderen oud genoeg zijn om te vliegen en hun eigen gezinnetjes te starten dan zijn deze herinneringen onbetaalbaar!

De sessie duurt 60-90 minuten, we zullen nauurlijk losse foto’s van de kinderen maken maar ook samen met pap of mam of  de kids met elkaar. Jullie als ouders alleen is natuurlijk ook erg leuk! En vergeet niet de hond mee te nemen!

Leeftijden: Alle leeftijden en uitvoeringen zolang het maar om jouw directe gezin gaat.

Willen jullie ook de opa’s, oma’s, kleinkinderen of aanhang mee laten fotograferen kijk dan bij onze “groep,/familie” foto’s.

Nabestellen
Extra foto’s nabestellen? Klik hier voor de prijzen