Baby Prijzen

Baby

€150,-

 –       Sessie van 45-60 min voor 1 baby

–        Fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

–         25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)

–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden

–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

 Combinatie sessie 

€400,-

 –       4 Sessies van 45-60 min voor een baby (3, 6 ,9 en 12 maanden)

–        Fotografie op een locatie door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

–        Bij elke sessie 25 mooiste foto’s naar keuze in hoge resolutie, digitaal ontvangen (afdrukbaar)

–        De foto’s kunnen thuis uitgezocht worden

–        Extra foto’s kunnen nabesteld worden tegen meerprijs

 

Wat een warm gevoel krijg je van binnen als je baby lekker kan lachen om de gekke geluidjes die hij hoort, het trotse gevoel dat je ervaart wanneer ze in buikligging haar hoofdje op kan tillen of dat hij zelfstandig kan zitten of voorzichtig kruipt, z’n voetjes ontdekt of haar eerste stapjes zet. In het eerste levensjaar ontwikkelt je kindje ze zich razendsnel. De tijd vliegt voorbij en het “kleine” is er toch alweer snel vanaf.  Voordat je het weet zijn ze groot. De sessie staat echt in het teken van jullie kleintje en zijn of haar ontwikkeling. Vaak worden de foto’s gewoon lekker bij jullie thuis gemaakt want daar voelen ze zich vertouwt en zien we hun eigen karaktertjes het best. We maken gebruik van alle elementen die jullie huis te bieden heeft. Wanneer jullie een combinatie sessie doen met 3, 6, 9 maanden en rond hun verjaardag, kunnen we dezelfde elementen gebruiken om de groei van de kleine bij te houden.

Denk aan een simpele wasmand, met 3 maanden kunnen ze er alleen nog in liggen terwijl ze met 1 jaar er waarschijnlijk al tegen aan kunnen staan. Is het niet geweldig om deze ontwikkeling op een mooie manier in beeld te kunnen brengen?

De sessie duurt 60 minuten en verloopt lekker ongedwongen je kindje geeft vanzelf aan wat hij of zij wel en niet wilt, ze zijn totaal niet te sturen in deze leeftijd, wat het wel een ontzettend leuke uitdaging maakt.

Leeftijd: vanaf 1 maand tot 1 jaar en de combinatie sessie met 3, 6 , 9 en 12 maanden)

Extra personen bijboeken (max 4 pers.)  
Broertjes, zusjes, mama’s of papa’s etc. kunnen toegevoegd worden aan de fotosessie voor 10 euro p.p.
Dan maken we ook wat foto’s los van de kids en de interactie met hun nieuwste broertje of zusje samen met je baby en een gezinsfoto maar bij deze fotosessie ligt de focus voornamelijk op jullie baby